Wrapped In Love
ER WAS EENS..NIET ZOLANG GELEDEN EN NIET ZO VER HIER VANDAAN...EEN PRACHTIG WARM VERHAAL......

Wrapped In Love onstond binnen een FBgroep waar servieslovers mekaar ontmoeten en serviezen worden geruild en verkocht aan de eenheidsprijs van twee euro, ongeacht of het over een kopje of een trien gaat. Het beheer dààr koopt van winstjes kinderwagens, buggy's, draagzakken, speelgoed voor kinderen tot drie jaar van de allerarmste gezinnen van Brussel. Van Kerst 2017 tot Kerst 2018 zo'n 140 kinderwagens..

En toen stelde een lid dé vraag: kan je wat doen met negentig bollen wollen? Je zou er jasjes van kunnen laten breien voor deze baby's!

En dàt was het startsein van weer een nieuw avontuur...

Gaandeweg boden zich onder de Bobonneleden breiSTERREN aan, er kwamen haaksters bij en die eerste wol was in een paar weken allemaal verwerkt..

Gaandeweg kwamen we tot de vaststelling dat we voor één enkel patroon zouden gaan en dat we om er variatie en karakter aan te geven met colorblocking zouden gaan werken, dat de gehaakte versie niet écht een succes was maar gehaakte dekentjes wél erg geslaagd.

We kiezen héél bewust voor dat éne patroon dat er door de de vele kleurtjes telkens weer anders uitziet.

Omdat we er op staan dat de organisaties die ze voor ons verdelen de mama's laten kiezen!! Het is voor hen vaak het énige dat ze zelf voor hun kindje kiezen. Voor velen is de zwangerschap niet gepland en zélf iets kiezen voor de baby zorgt dat er een connectie, een band en gevoel van welkom ontstaat. Deze organisaties volgen deze uiterst kwetsbare zwangeren medisch en sociaal op, vaak binnen groepswerkingen zodat ze ook een netwerk opbouwen. Verschillende modellen en fantasiesteken zorgen voor conflicten en brengen dat mogen kiezen in gevaar. We willen niet verdwijnen in de geboortepaketten die ze ontvangen en die ànderen zonder enige keuze samenstellen. We begrijpen zéér goed waarom de organisaties die hen een uitzetje bezorgen vaak géén keuzemogelijkheid bieden en net dààrom willen we dat ze wél een jasje of dekentje kunnen kiezen.

Anderzijds zijn niet alle MaakSTERREN ervaren, zijn er verschillende voor wie hieraan meewerken écht therapeutisch is en zijn er ook een paar bij die sinds de start van Wrapped In Love vijf maand geleden een kankerdiagnose hebben gekregen.. Meedoen is voor hen meetellen en we willen dus niet dat het wedstrijd om ter meest, mooist of ter moeilijkste steek zal worden.
© copyright 2022 Wrapped In Love. Alle rechten voorbehouden.